Általános szerződési feltételek

A kutató és a kliens kapcsolattartása

Az első alkalmat megelőzően elektronikusan tájékoztatót küldünk a pontos helyszínről és az időpontról. A konzultáció megkezdésével a megrendelő személyesen a kutatóval tart  kapcsolatot. A továbbiakban a konzultáció az első alkalommal megbeszéltek szerint folyik tovább.

Pénzügyek

Minden családtag élettörténeti kutatása egységesen 10 000 forint. A megrendelő határoz arról,  hány felmenőjéről, és melyik ágon szeretne információhoz jutni. A végső árból a honlapon feltüntetett kedvezmények leszámítódnak. 

A kutatás kezdetekor a megbízó 30% előleggel járul hozzá a munkafolyamatok során felmerülő költségekhez, ami a kutatást lezárultát követő kifizetéskor a végösszegből leszámítódik.


Amennyibe a megrendelő csak az alpcsomagot veszi igénybe, annak árát, 14 000 forint a konzultáció előtt 24 órával kell  rendelkezésre bocsátania. Az alapcsomag ingyenes, ha kutatási munkafolyamatok is követik. 


Minden megbízást egyéni munkaszerződés hivatalosít.


Személyes adatok védelme

A megbízó és 130 év távlatában felmenői kutatás során felmerülő szenszitív személyes adatai nem kerülhetnek a kutatás keretein kívüli személyekhez, öt évvel a kutatás után pedig megsemmisítendők.  Erről a megbízóval adatvédelmi szerződés készül. 

Lemondási feltételek

A megrendelő bármikor visszavonhatja megbízását. Lemondás esetén befizetett előlege visszatérítendő, amennyiben a kutatás folyamat nem haladta meg a szerződésben megegyezett családtagok  élettörténeti feltárásának 30%-át.